Termeni si conditii

Acest document atesta politica de confidentialitate a website-ului https://www.topproteine.ro. Politica noastra de confidentialitate se aplica exclusiv informatiilor adunate pe acest website. Va informam urmatoarele:

1.) Ce informatii strangem despre Dvs prin intermediul website-ului noastru, Cum sunt protejate si cum sunt folosite aceste informatii.
2.) Ce posibilitati aveti in ceea ce priveste folosirea acestor date personale.
3.) Ce masuri de securitate aplicam pentru a va proteja datele personale.
4.) Cum puteti corecta orice informatie care nu este precisa.
5) Termenii de  operare si utilizare utilizare a magazinului on-line.
6) Modificari de preturi si servicii.
7). Actualizari
8) Legea aplicabila colaborarii
9). Modificari ale termenelor si conditiilor
10)  Informatii de contact

1. Ce informatii strangem despre Dvs prin intermediul website-ului noastru?

Prin intermediul acestui website nu strangem nicio informatie personala despre Dvs. Adresa Dvs. de IP   se va stocata intr-o baza de date pentru a preveni abuzurile.

2. Ce posibilitati aveti in ceea ce priveste folosirea acestor date personale.

In cazul in care considerati ca stocarea adresei Dvs. IP este o masura abuziva, ne puteti contacta pentru inlaturarea acesteia.

3. Ce masuri de securitate aplicam pentru a va proteja datele personale.

Orice informatie personala stocata in baza noastra de date este protejata prin mijloace specifice si nu este impartasita cu nicio terta parte.

4. Cum puteti corecta orice informatie care nu este precisa.

In cazul in care considerati ca o informatie prezenta pe acest website nu este precisa, ne puteti contacta pentru a o corecta.

5. Termenii de operare si utilizare utilizare a magazinului on-line.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți legat contractual de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii de pe acesta. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și Condiții.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

6. Modificari de preturi si servicii.

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

7 . Actualizari

Ne rezervam dreptul de a actualiza politica confidentialitate. Orice actualizare va fi publicata pe acesta pagina. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

8. Legea aplicabila colaborarii

Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

9. Modificari ale termenelor si conditiilor

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări la acești Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

10. Informatii de contact

Întrebări despre Termenii și Condiții pot să ne fie trimise la adresa de  email :suplimente21@gmail.com